warehouse_and_logistics
FR - NL Home >  News > Economie
 
Walon-Nellessen zal Stobart Automotive Belgium worden

go back print this page     send page by mail     Comments
Walon-Nellessen, Walon BV en Walon CZ (een deel van de vroegere Autologic groep) werden onlangs overgenomen door de Stobart groep. Het bedrijf zal weldra van naam veranderen en Stobart Automotive Belgium gaan heten.
 
De groep Stobart is marktleider in multimodale logistiek, wegvervoer, opslag en spoorexploitatie en is daarnaast ook actief in de haven- en luchthavensector, in burgerlijke bouwkunde en biomassabrandstof. Stobart is één van de sterkste en meest bekende merken van Groot-Brittannië, vooral dan dankzij de kenmerkende trucks van Eddie Stobart. Achter de naam Eddie Stobart gaat een vloot van 2.200 trucks schuil en na de overname van de Autologic groep is dit wagenpark zelfs opgelopen tot bijna 3.000 vrachtwagens.
 
"De namen Walon-Nellessen, Walon BV en Walon CZ zullen verdwijnen en vervangen worden door Stobart Automotive Belgium, Nederland en Tsjechië", zegt Theo Dexters, Managing Director van Stobart Automotive Europe. "In het kader van de herstructurering werd overigens ook een nieuwe juridische firma opgericht, namelijk  Stobart Automotive Europe NV. In de toekomst zal deze entiteit worden gebruikt voor alle commerciële transacties. Kwaliteit, professionalisme, innovatie en dienstverlening zijn altijd essentiële waarden geweest voor zowel Stobart als Walon. Door samen te werken vormen we een sterk team dat aan onze klanten een nog betere service kan aanbieden", aldus nog Dexters.
20/08/2013  |  Astrid Huyghe
go back print this page     send page by mail     Comments
Uw commentaren
Geef uw commentaar (max. 1000 tekens)

Commentaarregels

E-mailadres

Paswoord

In het belang van uw veiligheid verzoeken we u dit veld bij elke commentaar in te vullen.

-> Paswoord vergeten?
-> Nog niet ingeschreven