warehouse_and_logistics
FR - NL Home >  News > Economie




 
Twee opleggers van Jost Group in kleuren van Fairebel

go back print this page     send page by mail     Comments
Jost Group heeft twee opleggers in de kleuren van Fairebel in gebruik genomen. Dat is het label van de Belgische landbouwers. Deze voertuigen zullen in heel België ingezet worden. De Jost Group is sinds de lancering van de Fairebel producten in april 2010 de exclusieve vervoerder van de producten van het merk. Nu hebben de twee bedrijven besloten hun samenwerking nog wat verder op te drijven en Fairebel een grotere zichtbaarheid te geven.
 
"Dit partnership is een manier om te tonen dat de Jost Group de Fairebel filosofie en de eerlijke handel in het algemeen ondersteunt", zegt Roland Jost, afgevaardig-beheerder van de Jost Group. "Wij zijn van onze kant bijzonder blij met deze nieuwe zichtbaarheid, die de Jost Group ons bezorgt. Dat is essentieel voor de ontwikkeling en de herkenning van ons label", pikt Erwin Schöpges, voorzitter van Fairebel hierop in.
 
Het Fairebel label, dat geboren werd in volle 'melkcrisis', verenigt vandaag 500 Belgische landbouwers en predikt het concept van de eerlijke melk. Dit is melk waarvan de winsten eerlijk verdeeld worden over de verschillende schakels uit de keten. De groepering commercialiseert momenteel halfvolle melk, volle melk, chocolademelk en drie smaken ijscrème. Producten die in bijna alle supermarkten te vinden zijn.
 
Fairebel verkocht in 2013 5 miljoen liter melk. Voor iedere liter melk die verkocht wordt, wordt er 0,10 euro doorgestort naar de coöperatieve, die het op zijn beurt doorstort naar zijn leden. Wie meer wil weten over deze erg dynamische groepering kan terecht op www.fairebel.be.
24/04/2014  |  Astrid Huyghe
go back print this page     send page by mail     Comments
Uw commentaren
Geef uw commentaar (max. 1000 tekens)

Commentaarregels

E-mailadres

Paswoord

In het belang van uw veiligheid verzoeken we u dit veld bij elke commentaar in te vullen.

-> Paswoord vergeten?
-> Nog niet ingeschreven