warehouse_and_logistics
FR - NL Home >  News > Economie
 
Transport & Logistics Awards 2014: het is tijd om u in te schrijven !

go back print this page     send page by mail     Comments
We zijn drie maanden verwijderd van de Transport & Logistics Awards, het grootste evenement van de Belgische transport en logistieke sector. Indien u zich kandidaat wilt stellen dan is het tijd om u in te schrijven !

Op 13 februari 2014 zal in Tour & Taxis de 22ste editie van Transport & Logistics Awards plaatsvinden. Word kandidaat !

Zeven prijzen bekronen een brede waaier aan competenties

Transportbedrijven, vloten voor eigen vervoer en logistieke dienstverleners die zich in de kijker willen rijden, kunnen kiezen uit maar liefst 7 prijzen.
De oudste prijs is uiteraard die van Transporteur van het Jaar, met als jongste winnaar de firma Ninatrans.
Bij de eigen vervoerders, waarbij we zowel industriële ondernemingen terugvinden als groothandels, openbare bedrijven en bedrijven uit de bouwsector, ging de stad Gent aan de haal met de prijs van Truck Fleet Owner of the Year.
De logistieke dienstverleners van hun kant vinden in het Logistics Project of the Year een mooie manier om aan te tonen hoezeer ze hun klanten hebben geholpen om hun supply-chain te verbeteren. De prijs staat echter ook open voor de logistieke diensten van de opdrachtgevers (winnaar 2013 : Carglass).

Vier themaprijzen vervolledigen dit het totaalpakket:

- de Truck Safety Award (winnaar 2013 : Wim Bosman) richt zich tot alle nationale vrachtwagenvloten en beloont een doorgedreven politiek op het vlak van actieve en passieve veiligheid.

- de Truck ICT Award (winnaar 2013 : Verhelst Logistics) zoekt zijn winnaar in een vloot vrachtwagens die sterk aan efficiëntie heeft gewonnen door innoverende ICT-technieken aan te wenden.

- de Green Truck Award is voor een vloot waarbij we beduidende inspanningen zien om de impact van de transportoperaties op onze leefomgeving te verminderen. (winnaar 2013 : stad Antwerpen)

- Het HR Project of the Year (winnaar 2013 : A.J. Veurink) is bedoeld voor Belgische transporteurs of logistieke dienstverleners die personeelsbeheer bovenaan hun prioriteitenlijst plaatsen.

Alle belangrijke informatie over de Transport & Logistics Awards 2014 is terug te vinden op de speciale site: www.transport-logistics-awards.be/nl/
25/11/2013  |  Claude Yvens
go back print this page     send page by mail     Comments
Uw commentaren
Geef uw commentaar (max. 1000 tekens)

Commentaarregels

E-mailadres

Paswoord

In het belang van uw veiligheid verzoeken we u dit veld bij elke commentaar in te vullen.

-> Paswoord vergeten?
-> Nog niet ingeschreven