warehouse_and_logistics
FR - NL Home >  Dossiers > Transport & logistics awards
 
Transport & Logistics Awards 2014: een avond... die rood van het volk zal zien

go back print this page     send page by mail     Comments
Wie zal Ninatrans, dat verkozen werd tot Transporteur van het Jaar 2013, opvolgen? Wie dat wil weten, geven we afspraak in Tour & Taxis, waar op 13 februari 2014 de 22ste editie van de Transport & Logistics Awards zal plaatsvinden. Een avond die uitzonderlijk belooft te worden. Niet alleen zullen de beste praktijken uit de transport- en logistieksector in de bloemetjesgezet worden met 7 prijzen, maar het zal ook de plaats van afspraak worden voor een grootse operatie.

Een maand scheidt ons nog van de 22ste editie van de Transport & Logistics Awards, het voornaamste evenement van de Belgische sector van het transport en de logistiek. Zeven prestigieuze prijzen belonen de beste transportbedrijven, eigenvervoerders en logistieke dienstverleners. De editie 2014 verwelkomt in Tour & Taxis onuitgegeven kandidaten in ieder van de 7 categorieën. Deelnemers van hoge kwaliteit, eropuit om hun activiteiten en hun troeven naar voor te schuiven.

Het dient gezegd dat er heel wat op het spel staat. De faam van de Transport & Logistics Awards blijft maar groeien en de weerslag voor de laureaten was nooit groter dan nu. Zeker ook omdat de Awards ieder jaar allesbehalve een kopie van het jaar ervoor zijn. Ieder jaar zijn er wel nieuwigheden. Zo zal de uitgave 2014 gekenmerkt worden door een uitzonderlijke operatie (zie hieronder)!

Een andere nieuwigheid die de zichtbaarheid van de winnaars van de editie 2014, maar ook die van hun voorgangers zal verhogen is de Truck & Business Hall of Fame. Deze club verzamelt de winnaars van elke prijs en is te zien op onze site Truck & Business (www.truck-business.com) en op die van de Transport & Logistics Awards (www.transport-logistics-awards.be). De winnaars kunnen eveneens aan zichtbaarheid winnen via speciale bladzijden in onze magazines (zie verder in deze editie). Ga snel kijken op het internet om deze nieuwe club en alle winnaars te ontdekken. En wie weet, kunt u op een dag ook deel uitmaken van de  Truck & Business Hall of Fame…

Rode Kruis

De Transport & Logistics Awards hebben besloten om het groot te zien. Naast de overhandiging van 7 prijzen zullen wij ook een uitzonderlijke operatie verwelkomen. Ook al willen we nog niet alles verklappen, toch kunnen we nu al zeggen dat het te maken zal hebben met de 150ste verjaardag van het Rode Kruis! Zin om meer te weten over deze verrassende operatie? Volg ons op Twitter @trucknbusiness en ontdek in realtime de laatste informatie die we delen met onze followers. Wie de operatie rechtstreeks wil meemaken, geven we rendez-vous op 13 februari in Tour & Taxis. Een avond die u zelf kan animeren en becommentariëren, want net als vorig jaar beschikken we over een TweetWall!

Afspraak op 13 februari 2014

Mis dit voorname evenement van de transport- en logistiek sector niet en reserveer vanaf nu uw plaatsen om deel te nemen aan de gala-avond via onze site www.transport-logistics-awards.be. Afspraak op 13 februari 2014 in Tour & Taxis!


De kandidaten voor de 7 prijzen en hun sponsors

Transporteur van het Jaar


Winnaar 2013: Ninatrans
Kandidaten 2014: AJ Veurink, Be-Trans, Euro-Trafic, Lux,
Stobart Automotive, Transaflo, Wim Bosman, x.
Met de steun van: Mercedes-Benz, Transics, Shell

Truck Safety Award

Winnaar 2013: Wim Bosman
Kandidaten 2014: Cotra, Deufol Logistics Tienen, Glass Partners Transports, Hamann International Logistics, Macharis Transportbedrijf, Thys Tanktransport.
Met de steun van: TVM, Volvo Trucks

Truck Fleet Owner of the Year

Winnaar 2013: Stad Gent
Kandidaten 2014: AV Trans - Eldi, De Clercq Stortbeton,
Inter-Beton, IVBO Brugge, Maes Brandstoffen, Sita, x, x.
Met de steun van: DAF

Green Truck Award

Winnaar 2013: Stad Antwerpen
Kandidaten 2014: CityDepot, De Vocht, Gillemot Transport,
Mattheeuws Eric Transport, Pierre Girretz, VRD, De Vocht.
Met de steun van: Iveco

Truck ICT Award

Winnaar 2013: Verhelst Logistics
Kandidaten 2014: Be-Trans, Corneel Geerts, Distrilog, Mattheeuws Eric Transport, Orgacom, TDL Group, Transport Paternoster.
Met de steun van: Scania, Navitrans

Logistics Project of the Year

Winnaar 2013: Carglass
Kandidaten 2014: CityDepot, DP World, Mydibel, PFSweb,
LOG-VAD, REO Veiling.
Met de steun van: WDP, Timocom

HR Project of the Year

Winnaar 2013: A.J.Veurink
Kandidaten 2014: DHL, DSV Solutions Automotive, Milktrans,
Wim Bosman, x, x.
Met de steun van: MAN, Manpower

14/01/2014  |  Astrid Huyghe

Download full article in PDF

go back print this page     send page by mail     Comments
Uw commentaren
Geef uw commentaar (max. 1000 tekens)

Commentaarregels

E-mailadres

Paswoord

In het belang van uw veiligheid verzoeken we u dit veld bij elke commentaar in te vullen.

-> Paswoord vergeten?
-> Nog niet ingeschreven