warehouse_and_logistics
FR - NL Home >  News > Trailer
 
Tracon: online Trailerconfigurator met prijzen

go back print this page     send page by mail     Comments
Door de sterke opkomst van internet de laatste twee decennia is het aankoopproces sterk veranderd. Steeds meer mensen laten zich online informeren voordat ze aankopen doen, ook de trailerbranche ontkomt daar niet aan. Dat is voor Tracon Ecocombi de beweegreden geweest om als eerste in Europa een uitgebreide Trailerconfigurator te ontwikkelen. De afgelopen 1,5 jaar heeft een projectgroep van vier  mensen bijna continu gewerkt aan de nieuwe website van Tracon Ecocombi en de Trailerconfigurator.
Met de Trailerconfigurator kan iedereen snel en eenvoudig een trailer uitzoeken en naar wens samenstellen. Er is keuze uit maar liefst 1.000 basismodellen en ruim 800 opties. De Trailerconfigurator is een keuzehulp waar de gebruiker stap voor stap zijn keuze mee maakt, zo worden er alleen opties getoond die van toepassing zijn op het gekozen model. De prijzen zijn volledig zichtbaar.
Is dit een eerste stap naar het online (ver-)kopen van trailers? Volgens verkoopdirecteur Hans Weerheim zeker niet: “Met deze Trailerconfigurator willen wij een geïnteresseerde de gelegenheid bieden om zich eerst uitgebreid online te informeren. Met deze unieke tool kan de klant nog beter een gefundeerde keuze maken uit het grote aanbod van mogelijkheden. Heeft de klant liever dat wij de offerte maken? Dan doen wij dat graag!”
De Trailerconfigurator is niet statisch en zal blijven ontwikkelen. Het doel is uiteindelijk een compleet trailerprogramma aan te kunnen bieden, mede ook door te gaan samenwerken met andere merken. Later dit jaar worden er ook leaseprijzen toegevoegd en wordt de Trailerconfigurator vertaald in diverse talen. Dit is nodig voor het verder uitbouwen van het netwerk met internationale agenten.
www.tracontrailers.nl


07/11/2013  |  Hendrik Despiegelaere
go back print this page     send page by mail     Comments
Uw commentaren
Geef uw commentaar (max. 1000 tekens)

Commentaarregels

E-mailadres

Paswoord

In het belang van uw veiligheid verzoeken we u dit veld bij elke commentaar in te vullen.

-> Paswoord vergeten?
-> Nog niet ingeschreven