warehouse_and_logistics
FR - NL Home >  News > Andere leveranciers
 
Touring lanceert met Touring Glass een concurrent voor Carglass

go back print this page     send page by mail     Comments
Depannagespecialist Touring heeft in Zaventem de eerste vestiging van Touring Glass geopend. Touring Glass positioneert zich met reparatie- en vergangingsdiensten voor auto- bestelwagen-, vrachtwagen- en busruiten als een concurrent van Carglass.
 
Touring werkt voor deze nieuwe activiteit samen met Club Assist, een wereldspeler als het aankomt op diensten en oplossingen voor automobielclubs, en Axial, een vereniging van de betere koetswerkspecialisten.
 
Touring Glass wil in de komende weken meerdere nieuwe vestigingen openen in Antwerpen, Gent en Luik. In de loop van het tweede semester zal het netwerk uitgebreid worden met inplantingen in Hasselt, Tongeren, het zuiden van Brussel en Charleroi. Daarnaast wil men dan ook al in andere steden actief zijn. Een samenwerking met mogelijke franchisenemers wordt eveneens bestudeerd. Het bedrijf beschikt naast de verschillende vestigingen waar particulieren en professionelen langs kunnen komen om hun ruiten te laten herstellen of vervangen ook over een mobiele service.
 
Touring Glass mikt op een marktaandeel van 15% tegen 2016.
18/04/2013  |  Astrid Huyghe
go back print this page     send page by mail     Comments
Uw commentaren
Geef uw commentaar (max. 1000 tekens)

Commentaarregels

E-mailadres

Paswoord

In het belang van uw veiligheid verzoeken we u dit veld bij elke commentaar in te vullen.

-> Paswoord vergeten?
-> Nog niet ingeschreven