warehouse_and_logistics
FR - NL Home >  News > Truck
 
Renault Trucks past productieapparaat aan nieuw gamma aan

go back print this page     send page by mail     Comments
Renault Trucks heeft in het kader van de lancering van zijn nieuwe gamma op 11 juni eerstkomend geïnvesteerd in een nieuw productieapparaat:
- in Lyon werd een nieuwe lijn met een bijzonder zware pers voor het fabriceren van de nieuwe cabineonderdelen geïnstalleerd.
- in Blainville-sur-Orne zagen een nieuwe lijn voor blanke koetswerken en een nieuwe lijn voor de aankleding van cabines het levenslicht.
- in Bourg-en-Bresse is een ontwikkelingslijn, die gebruikt wordt voor nieuwe voertuigen, al drie jaar in gebruik.
Volgens Renault Trucks werden ook nieuwe fabricatieprocessen in gebruik genomen, zodat men op het vlak van efficiëntie en veiligheid belangrijke stappen vooruit zet, vooral dan op het vlak van de ergonomie van de werkposten.
Er werden ondertussen al meer dan 500 voertuigen in preserie gebouwd voor de vier gamma's, maar de snelheid waarmee Renault Trucks erin zal slagen om de standaardserie op te starten wordt cruciaal, want de eerste leveringen moeten voor het einde van het jaar een feit zijn. Renault Trucks blijft bij wijze van proevertjes echter wel de informatie verspreiden over het nieuwe gamma zelf.
17/05/2013  |  Claude Yvens
go back print this page     send page by mail     Comments
Uw commentaren
Geef uw commentaar (max. 1000 tekens)

Commentaarregels

E-mailadres

Paswoord

In het belang van uw veiligheid verzoeken we u dit veld bij elke commentaar in te vullen.

-> Paswoord vergeten?
-> Nog niet ingeschreven