warehouse_and_logistics
FR - NL Home >  News > Economie
 
Ninatrans neemt de activiteiten Verhulst

go back print this page     send page by mail     Comments
Ninatrans heeft de transportactiviteiten van Transport Verhulst uit Tienen overgenomen. Dit bedrijf, dat opgericht werd in 2003, bevond zich al enkele jaren in grote moeilijkheden en de eigen middelen waren al negatief van in het boekjaar 2008. De vijftien voertuigen die Verhulst nog altijd in bezit heeft, worden geïntegreerd in het wagenpark van Ninatrans, dat vandaag uit 77 eenheden bestaat in België.
De activiteiten van Verhulst overlappen gedeeltelijk met die van de overnemer, aangezien Verhulst onder meer werkt voor de grote integrators in het expressvervoer. Daarnaast had het bedrijf eveneens andere activiteiten ontwikkeld, vooral dan in het uitzonderlijk vervoer.
Voor Ninatrans gaat het om de tweede externe groeioperatie in iets meer dan één jaar, aangezien het bedrijf van Benny Smets in september 2011 al Brutrans overnam. Door deze overname rondt Ninatrans de kaap van 100 personeelsleden die tewerkgesteld zijn in de nieuwe sociale zetel van het bedrijf in Leuven. En dat bovenop het personeel in de filialen in Duitsland, Nederland en Frankrijk.
05/10/2012  |  Claude Yvens
go back print this page     send page by mail     Comments
Uw commentaren
Geef uw commentaar (max. 1000 tekens)

Commentaarregels

E-mailadres

Paswoord

In het belang van uw veiligheid verzoeken we u dit veld bij elke commentaar in te vullen.

-> Paswoord vergeten?
-> Nog niet ingeschreven