warehouse_and_logistics
FR - NL Home >  News > Economie
 
Ninatrans is de Transporteur van het Jaar 2013

go back print this page     send page by mail     Comments
Ninatrans (Leuven) heeft de trofee van Transporteur van het Jaar 2013 tijdens de Transport & Llogistics Awards gekregen. De verkiezing van de Transporteur van het Jaar wordt georganiseerd door het vakblad Truck & Business en bekroont een transportbedrijf voor rekening van derden dat sterk opvalt door zijn uitstekend beheer, zijn marktbenadering, zijn sociale aanpak en zijn drang naar vernieuwing inzake veiligheid en milieu. 

Resultaat 2013

1   Ninatrans
2   Joosen Transport
3   Geerts Transport

De winnaar in het kort: Ninatrans

Ninatrans is gespecialiseerd in tijdkritische transporten. Hun klanten zijn vooral bedrijven die een hoge mate van professionaliteit verwachten en voor wie een stipte naleving van laad- en levertijden van het grootste belang is.
Ninatrans heeft al een aantal prijzen gewonnen. Bij MMM en elders. In 2006 was Ninatrans kandidaat voor de Transporteur van het Jaar, maar de concurrentie was sterk. Algemeen directeur Benny Smets zei toen: “we komen pas terug als we helemaal op punt staan”. Dat is nu duidelijk het geval. Ninatrans is erin geslaagd om een periode van aanzienlijke groei te combineren met een doorgedreven professionalisering van de structuren en van de werkmethoden, en dat bovendien in tijden van crisis. Mede dankzij hun nieuw gebouw heeft Ninatrans nu een bijzondere uitstraling, maar de firma is veel meer dan schone schijn. Op alle fronten scoort het hoog, dat bewijst de unanieme jurybeslissing op een bijzonder overtuigende manier.

Sterke punten:

- IT ontwikkelingen
- Vloot 100 % Euro 5 ou EEV
- Lean & Green label
- veiligheidspolitiek die zich ook met gezondheid bemoeit


21/02/2013  |  Astrid Huyghe
go back print this page     send page by mail     Comments
Uw commentaren
Geef uw commentaar (max. 1000 tekens)

Commentaarregels

E-mailadres

Paswoord

In het belang van uw veiligheid verzoeken we u dit veld bij elke commentaar in te vullen.

-> Paswoord vergeten?
-> Nog niet ingeschreven