warehouse_and_logistics
FR - NL Home >  News > Van & business
 
Nieuwe Renault Trafic laat zich zien

go back print this page     send page by mail     Comments
Deze zomer vernieuwt Renault zijn Trafic en voegt daarmee een nieuw hoofdstuk toe aan één van zijn grootste succesverhalen met 1,6 miljoen verkochte exemplaren sinds 1980.
De nieuwe Trafic krijgt een compleet nieuw koetswerkdesign. Vooraan is er het grotere Renault logo, die de merkidentiteit onderstreept. Nieuw zijn ook de lichtblokken, de sterker hellende voorruit, en brede, prominente luchtinlaat en een strook in koetswerkkleur tussen de twee radiatorroosters.

Dankzij een zeer divers gamma is de Trafic een werkinstrument op maat. Er zijn 270 versies, 2 hoogtes, 2 lengtes, hij is beschikbaar in de versie bestelwagen, verlengde cabine, laadvloer cabine of personenvervoer, zonder de omgebouwde versies van onze erkende ombouwers en Renault Tech te vergeten.

De nieuwe Trafic kreeg nieuwe, gedownsizede motoren met turbovoeding. Ze werden afgeleid van het door Renault ontwikkelde 1.6 dCi-blok van de nieuwste generatie (R9M). Het gamma omvat 2 varianten: een versie met enkele turbo met variabele geometrie, die ruim 1 l/100 km minder verbruikt, en een Twin-Turbo, die onder de drempel van 6 l/100 km gaat. 
18/03/2014  |  Hendrik Despiegelaere
go back print this page     send page by mail     Comments
Uw commentaren
Geef uw commentaar (max. 1000 tekens)

Commentaarregels

E-mailadres

Paswoord

In het belang van uw veiligheid verzoeken we u dit veld bij elke commentaar in te vullen.

-> Paswoord vergeten?
-> Nog niet ingeschreven