warehouse_and_logistics
FR - NL Home >  News > Van & business
 
Nieuwe Kangoo debuteert op salon van Genève

go back print this page     send page by mail     Comments
De nieuwe Renault Kangoo zal vanaf 7 maart voorgesteld worden op het salon van Genève. De nieuwe Ludospace evolueert volledig in de lijn van de nieuwe gesloten bestelwagen, die in januari laatstleden het levenslicht zag. Dat betekent dat met de Kangoo en de Grand Kangoo de twee lengtevarianten de nieuwe merkidentiteit van het merk met de ruit aangemeten krijgen en meteen de weg op mogen met een onuitgegeven frontpartij
 
Daarnaast pakt Renault ook uit met een Extrem uitvoering. Dankzij zijn specifieke tweekleurige bumper in zwart en Dark Metal, 15" lichtmetalen velgen in Dark Metal, getinte ruiten achteraan en dakstangen ziet hij er bijzonder stoer uit. De Ludospace is uitgerust met zuinige motoren. De Energy dCi 90 en Energy dCi 110 zijn niet alleen zuinig, maar met 112 en 115 g/km CO2-uitstoot ook bijzonder milieuvriendelijk.

De nieuwe Kangoo maakt ook het mooie weer met zijn uitrusting met ESC, dat gekoppeld wordt aan een vertrekhulp op hellingen (Hill Start Assist) en aan Extended Grip. Daarnaast biedt de Kangoo ook Stop & Start, energierecuperatie tijdens het vertragen (ESM) en het multimediasysteem Renault R-Link.
01/03/2013  |  Astrid Huyghe
go back print this page     send page by mail     Comments
Uw commentaren
Geef uw commentaar (max. 1000 tekens)

Commentaarregels

E-mailadres

Paswoord

In het belang van uw veiligheid verzoeken we u dit veld bij elke commentaar in te vullen.

-> Paswoord vergeten?
-> Nog niet ingeschreven