warehouse_and_logistics
FR - NL Home >  News > Economie
 
Movianto Benelux investeert in Euro 6 trucks

go back print this page     send page by mail     Comments
De Movianto groep heeft de vloot van vrachtwagens met geconditioneerde laadruimte in de Benelux uitgebreid tot meer dan 100 stuks, dankzij de aankoop van 18 nieuwe Volvo Euro 6 modellen. De Movianto Group is een logistieke partner van de Europese gezondheidszorg, gespecialiseerd in farmaceutica, biotech en medische toestellen. Het bedrijf biedt activiteiten zoals opslag, transport, koudeketen logistiek, her- en verpakken en labelling.

In de Benelux beschikt Movianto over een eigen vloot van 100 trucks en vans met temperatuurgecontroleerde laadruimte (van -30°C tot + 25°C). Die vloot werd voor een deel vernieuwd en uitgebreid met 18 nieuwe Volvo Euro 6 trucks.

“De wereld waarin wij en de volgende generaties leven beschermen is een voortdurende bekommernis van ons bedrijf. In onze rol als serviceleverancier zijn we uiteraard betrokken bij milieubescherming. Vandaar dat we besloten te investeren in voertuigen van de jongste generatie milieunormen.”, verklaart Peter Roelands, Transport Manager Movianto Benelux.
17/06/2014  |  Hendrik Despiegelaere
go back print this page     send page by mail     Comments
Uw commentaren
Geef uw commentaar (max. 1000 tekens)

Commentaarregels

E-mailadres

Paswoord

In het belang van uw veiligheid verzoeken we u dit veld bij elke commentaar in te vullen.

-> Paswoord vergeten?
-> Nog niet ingeschreven