warehouse_and_logistics
FR - NL Home >  News > Van & business
 
Maas International kiest voor 12 Dobl˛ Cargo's

go back print this page     send page by mail     Comments
Aerts Trucks NV leverde onlangs 12 nieuwe Fiat Doblo's aan Maas International. Dit dienstverlenend bedrijf, actief in de sector van facilitair management, heeft onlangs zijn logistiek concept aangepast, waarbinnen de Fiat Doblo zich als ideale transportmiddel opwerpt.
Maas International verhuist binnenkort van de huidige locatie in Breendonk naar drie nieuwe locaties, gelegen te Kontich, Zaventem en Zwijnaarde. "Omdat 80% van onze klanten zich in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent bevindt, stappen wij over van één groot centraal magazijn en 200 kleinere opslaglocaties naar 45 klantenlocaties, drie grote bemande en twee kleinere onbemande depots. Vandaar dat wij voortaan minder laadvolume nodig hebben en onze grotere bestelwagens geleidelijk aan zullen vervangen door kleinere exemplaren. Bovendien kiezen wij tegelijkertijd ook voor een lichtere motorisatie.", zegt HR-Business Partner en Fleetverantwoordelijke Christoph Verhavert van Maas International.
Concreet betekent dit dat de 12 nieuwe Doblo's - die een bijzonder smaakvol koetswerkdesign meekregen dat naadloos aansluit bij de uitstraling van de machines die het bedrijf levert - voorzien zijn van de 1,3 MultiJet 90 pk euro 5+ motor in plaats van de versie met een cilinderinhoud van 1,6 liter. Maas International koos voor Aerts Truck NV, al zullen de operatoren de gelegenheid hebben om voor het onderhoud te kiezen voor een garage bij hen in de buurt.
19/02/2014  |  Hendrik Despiegelaere
go back print this page     send page by mail     Comments
Uw commentaren
Geef uw commentaar (max. 1000 tekens)

Commentaarregels

E-mailadres

Paswoord

In het belang van uw veiligheid verzoeken we u dit veld bij elke commentaar in te vullen.

-> Paswoord vergeten?
-> Nog niet ingeschreven