warehouse_and_logistics
FR - NL Home >  News > Economie
 
Liege Airport uitgeroepen tot beste cargoluchthaven van de wereld 2013

go back print this page     send page by mail     Comments
Liege Airport kreeg deze week donderdag in Singapore de titel beste cargoluchthaven van de wereld 2013. Deze internationale erkenning bekroont een gedurfde strategie gefocust op cargo en bevestigt de leiderspositie op Europees niveau.
 
In de categorie 'Luchthaven van het Jaar' was Liege Airport genomineerd naast zwaargewichten als de luchthaven van Atlanta en de luchthaven van Changi in Singapore. Toch ging de erkenning naar Liege Airport. Het gericht zijn op cargoactiviteiten, de operationele prestaties, de service naar de klant toe en competitieve kosten behoorden tot de  beslissende criteria.
 
"Wij zijn uiteraard bijzonder fier en vereerd dat wij deze internationale erkenning ontvangen en wij bedanken al onze partners die voor ons gestemd hebben", verklaarde Steven Verhasselt, Business Development Manager van Liege Airport. "Na de verkiezing tot 'Air Cargo Award of Excellence' door de lezers van het blad Air Cargo World versterkt deze bekroning het model en de strategie van onze vrachtluchthaven in het hart van Europa", aldus nog Verhasselt.
 
De toepassing van deze strategie zorgde voor een opmerkelijke groei van de luchthaven in de loop van de afgelopen tien jaar. Liege Airport, dat 7 dagen op 7 de klok rond geopend is, speelt als belangrijkste op cargo gerichte luchthaven momenteel enerzijds de rol van intercontinentale verbinding tussen Europa en Afrika, de regio Azië/Stille Zuidzee, Amerika en het Midden-Oosten en anderzijds die van regionaal logistiek netwerk in het hart van Europa.
18/10/2013  |  Astrid Huyghe
go back print this page     send page by mail     Comments
Uw commentaren
Geef uw commentaar (max. 1000 tekens)

Commentaarregels

E-mailadres

Paswoord

In het belang van uw veiligheid verzoeken we u dit veld bij elke commentaar in te vullen.

-> Paswoord vergeten?
-> Nog niet ingeschreven