warehouse_and_logistics
FR - NL Home >  News > Trailer
 
Faymonville brengt met de CombiMAX een revolutie in de zwaar transport logistiek

go back print this page     send page by mail     Comments
Dankzij een bouwkastsysteem met een modulaire platformstructuur zet Faymonville met de nieuwe CombiMAX een maatstaf voor de toekomst. De strategie bij de ontwikkeling van een nieuw voertuigtype stoelt op de veelvuldige combinatiemogelijkheden van gestandaardiseerde bouwdelen, zoals één enkel zwanenhalstype, één bedieningsmodule en talrijke bouwelementen (dolly' s, transportmodules, uitschuifelen, ketelbruggen, laadbedden, pendelassen, conventionele assen, Twin Axle onafhankelijke wielophanging). Dat principe werd voor het eerst gebruikt voor echte baanvoertuigen. Op deze wijze kan een onderneming zijn klanten verschillende oplossingen bieden voor elk type transport.

Tot hiertoe werden bij Faymonville voor het merendeel „design to order“ voertuigen gebouwd. Dat betekent op maat gesneden oplossingen, precies afgestemd op de wensen van de klanten. Met het onvermijdelijke gevolg dat het huidige productpallet met veertien basismodellen steeds complexer geworden is. Er zijn inmiddels zo' n drieduizend verschillende chassis tussen acht en zestig meter met eigengewichten van zes tot vierenveertig ton.

Nu heeft Faymonville modulariteit en flexibiliteit op het kernproduct toegepast. Dat betekent op de aanhangwagens en semi-diepladers voor middelzware tot zware ladingen van 60 tot 250 ton. Bij de CombiMAX worden alle voordelen van een modulair systeem gekoppeld aan de eenvoudige bediening van de conventionele voertuigen zoals de MultiMAX, MegaMAX of VarioMAX.
Lees er meer over in de volgende uitgave van ons zusterblad STM!
04/04/2014  |  Hendrik Despiegelaere
go back print this page     send page by mail     Comments
Uw commentaren
Geef uw commentaar (max. 1000 tekens)

Commentaarregels

E-mailadres

Paswoord

In het belang van uw veiligheid verzoeken we u dit veld bij elke commentaar in te vullen.

-> Paswoord vergeten?
-> Nog niet ingeschreven