warehouse_and_logistics
FR - NL Home >  News > Truck
 
De nieuwe Volvo FH behaalt "International Truck of the Year 2014"-trofee

go back print this page     send page by mail     Comments
De nieuwe Volvo Trucks FH werd door een jury van 25 gespecialiseerde journalisten verkozen tot "International Truck of the Year 2014". Deze journalisten vertegenwoordigen 25 Europese magazines met een lezerspubliek van meer dan 700.000 transportondernemingen.
 
De nieuwe DAF XF eindigde op de tweede plaats, de  Arocs, het werfgamma van Mercedes-Benz tikte aan als derde, terwijl de Scania Streamline en het Euro 6-gamma van MAN respectievelijk de vierde en de vijfde plaats binnenhaalden.
 
De jaarlijkse trofee wordt volgens de "International Truck of the Year"-regels uitgereikt aan een voertuig dat in de 12 voorafgaande maanden werd gelanceerd en dat qua innovatie, comfort, veiligheid, rijgedrag, brandstofverbruik, emissie-inperking en onderhoudskosten de beste bijdrage levert aan de doeltreffendheid van het wegvervoer.
 
Gianenrico Griffini, voorzitter van de "International Truck of the Year"-jury resumeerde het stemgedrag van de jury als volgt: "Volvo Trucks brengt een volledig nieuwe truck op de markt die met zijn innoverende cabine, zijn hightech aandrijflijncomponenten en zijn uitgelezen onderhoudsoplossingen een nieuwe referentie in de automobielindustrie neerzet."
10/09/2013  |  Astrid Huyghe
go back print this page     send page by mail     Comments
Uw commentaren
Geef uw commentaar (max. 1000 tekens)

Commentaarregels

E-mailadres

Paswoord

In het belang van uw veiligheid verzoeken we u dit veld bij elke commentaar in te vullen.

-> Paswoord vergeten?
-> Nog niet ingeschreven