warehouse_and_logistics
FR - NL Home >  News > Matexpo 2015
 
Bauma aan 30ste editie toe

go back print this page     send page by mail     Comments
De Bauma slaat van 15 tot 21 april in München zijn tenten op. Deze wereldwijd vermaarde afspraak, zoals eigenlijk alleen de Duitsers kunnen organiseren, brengt vier grote afdelingen samen op een tentoonstellingsoppervlakte van 570.000 m². Meteen een nieuw record. Op de exposantenlijst staan ook tal van vrachtwagenconstructeurs en fabrikanten van getrokken materieel. Mercedes-Benz stelt er op het terrein van zijn grote Duitse rivaal MAN zijn Arocs voor. Na de stevige concurrentie van Volvo Trucks met de FMX in 2010 meteen een tweede opeenvolgende aanval op het MAN-bastion. Het geeft echter meteen wel perfect aan hoe belangrijk de truckfabrikanten deze beurs vinden.
Faymonville leidt een sterke Belgische delegatie van 37 exposanten, met daabij onder meer ook de Waalse fabrikant van de Ceteor startboosters.
Truck & Business zal verslag uitbrengen van het salon en wij voorzien dagelijks een speciaal nieuwskanaal, dat trouwens in juli een vervolg zal krijgen tijdens het salon Matexpo in Kortrijk. Ter gelegenheid van deze beurs brengt Truck & Business overigens een speciaal 'bouw'-nummer uit, dat begin september zal verschijnen.
27/02/2013  |  Claude Yvens
go back print this page     send page by mail     Comments
Uw commentaren
Geef uw commentaar (max. 1000 tekens)

Commentaarregels

E-mailadres

Paswoord

In het belang van uw veiligheid verzoeken we u dit veld bij elke commentaar in te vullen.

-> Paswoord vergeten?
-> Nog niet ingeschreven