warehouse_and_logistics
FR - NL Home >  News > Economie
 
A.J. Veurink wint de HR Project of the Year 2013

go back print this page     send page by mail     Comments
De firma A.J. Veurink (Roeselare) heeft de prijs van HR Project of the Year 2013 tijdens de Transport & Logistics Awards gewonnen. De prijs HR Project of the Year beloont een project voor het beheer van Human Resources binnen een logistieke onderneming of de logistieke afdeling van een industrieel of commercieel bedrijf.

Resultaat 2013

1   AJ Veurink
2   DSV Solutions/Manpower
3   Frigologix/T-interim

De winnaar in het kort : AJ Veurink

Het bedrijf heeft een logistiek centrum van 5.500 m² met 15 overdekte laadkaaien. Zijn activiteit: op- en overslag vanop pallets en groepering van vervoer met directe afhalingen en rechtstreekse leveringen. Het werkgebied van A.J. Veurink bevindt zich binnen een straal van 1.200 wegkilometers rond West-Vlaanderen.
Het zijn in de eerste plaats de concrete resultaten die de jury hebben overtuigd. Het transportbedrijf A.J.Veurink uit Roeselare heeft niet alleen de schades kunnen verminderen, maar ook de ziekteverzuim en het verloop van het personeel. Daardoor is ook de bedrijfsmarge verbeterd. Het bedrijf heeft daarvoor ingezet op motivatie en coaching van de chauffeurs en de andere medewerkers. Die hele aanpak getuigt van een breed personeelsbeleid waarbij gestuurd wordt op harde cijfers, maar wel met veel aandacht voor zachte methodes zoals communicatie en coaching.

Sterke punten:

- Zachte en open methodes
- Schadestratistieken verbeterd
- Ziekteverzuim gereduceerd
- Binding chauffeurs fors verbeterd


21/02/2013  |  Astrid Huyghe
go back print this page     send page by mail     Comments
Uw commentaren
Geef uw commentaar (max. 1000 tekens)

Commentaarregels

E-mailadres

Paswoord

In het belang van uw veiligheid verzoeken we u dit veld bij elke commentaar in te vullen.

-> Paswoord vergeten?
-> Nog niet ingeschreven