warehouse_and_logistics
FR - NL Home >  News > Andere leveranciers
 
A15-E42 naar drie rijstroken: nieuwe fase van de werkzaamheden

go back print this page     send page by mail     Comments
De werkzaamheden om de A15-E42 naar drie rijstroken om te bouwen, naderen hun einde op de snelwegdelen tussen Sambreville – Daussoulx en Andenne - Huccorgne. Deze twee werven worden in de volgende dagen opgeleverd. De laatste werkzaamheden die daarvoor nog moeten gebeuren, zullen tijdens het weekend van 24 en 25 augustus voor aanzienlijke verkeershinder zorgen.
 
In de provincie Namen wordt het verkeer richting Namen op één rijstrook gebracht en wordt de maximale snelheid beperkt tot 50 km/u. En dat voor de periode van vrijdag 23 augustus 20 uur tot maandag 26 augustus 6 uur.
 
In de provincie Luik moet het verkeer in beide richtingen over één rijstrook tussen Andenne en Huccorgne en dat van vrijdag 23 augustus 19 uur tot zondag 25 augustus 18 uur. De maximaal toegelaten snelheid zal in beide richtingen beperkt zijn tot 70 km/u.

Vervolg van de werkzaamheden voor uitbreiding naar drie rijstroken

In de provincie Namen zal de tweede fase van de werken starten in de lente van 2014. Dat gebeurt op het weggedeelte tussen Daussoulx en Sambreville, maar dan in de richting van Charleroi.
 
In de provincie Luik gaan de werkzaamheden verder met de aanpak van het gedeelte tussen Huccorgne en Andenne in de richting van Namen. Een werf die zal starten op 26 augustus.
 
Alle informatie over de verkeersmaatregelen die worden genomen in het kader van deze werven vindt u op http://trafiroutes.wallonie.be
22/08/2013  |  Astrid Huyghe
go back print this page     send page by mail     Comments
Uw commentaren
Geef uw commentaar (max. 1000 tekens)

Commentaarregels

E-mailadres

Paswoord

In het belang van uw veiligheid verzoeken we u dit veld bij elke commentaar in te vullen.

-> Paswoord vergeten?
-> Nog niet ingeschreven